Katalysator

Katalysator EHC Teknik draagt steentje bij aan gezonder werkklimaat

Katalysator gebruik is nodig en soms zelfs verplicht, dat hoeven wij u niet uit te leggen. EHCis al sinds 1983 specialistisch bezig met het ontwerpen en aanpassen van de kwalitatief oogwaardige katalysator die inmiddels door heel Europa veelvuldig wordt verkocht. Met een nauwlettend deskundig oog voor de toekomst worden de mogelijkheden van de modernste apparatuur ten volste benut. Zo slagen wij er steeds weer in om de meest effici�nte katalysator te ontwerpen, produceren en te distribueren.

Katalysator ingebouwd in roetfilter

Katalysator is ge�ntegreerd in het roetfilter waardoor een compact geheel ontstaat. Op deze manier is de katalysator eenvoudig en bijna overal te plaatsen. Meer specifiekere informatie van de EHC katalysator vindt u op EHC EHC katalysator

Katalysator in serie geproduceerd maar ook op maat gemaakt leverbaar

EHC is zeer specialistisch bezig en vindt het belangrijk dat u optimaal gebruik kunt maken van haar producten. Alleen een passende katalysator doet zijn werk optimaal. Laat u daarom goed informeren alvorens u besluit een katalysator aan te schaffen.

Specifieke informatie over een katalysator

Wij hebben alle kennis van een katalysator en delen deze graag met u. Hebt u vragen over een katalysator, aarzelt u dan niet en neemt u vrijblijvend even contact met ons op +32(0)3 3663936 of vult u onderstaand katalysator contact formulier in.

Contacteer ons