Opsteek Roetilter

Opsteek roetfilter helpt DME uitstoot met 95% verlagen

Dat dieselmotoren vies ruiken weet iedereen, dat de uitstoot ongezond en zelfs kankerverwekkend is weet ook iedereen. Maar dat EHC Teknik deze zwaar vervuilde lucht door het ontwikkelen en produceren van een opsteek roetfilter kan omzetten in 95% schonere lucht wist u wellicht nog niet. Een opsteek roetfilter dat eenvoudige te plaatsen is bij ieder voertuig.

Opsteek roetfilter in opdracht van vrachtwagenfabrikant ontwikkeld

Deze filter werd in eerste instantie speciaal ontwikkeld voor een van grootste vrachtwagen fabrikanten die wij kennen, te gebruiken wanneer wagens tijdens de productie intern verplaatst moesten worden. Vanwege de grote effici�ntie van het EHC opsteek roetfilter wordt deze filter in vele landen verkocht. Wanneer u het EHC opsteek roetfilter in gebruik en u het verschil ervaart, wilt u nooit meer zonder een opsteek roetfilter.

Hoe effici�nt is een EHC opsteek roetfilter nu daadwerkelijk?

Na plaatsing van het opsteek roetfilter is het

  • CO gehalte ~ 30%
  • Nox gehalte ~ 60%
  • HC gehalte ~ 35%

Opsteek roetfilter in alle mogelijke maten

Deze filter is bijna overal te plaatsen. Om iedereen de mogelijkheid te geven in schone lucht te werken heeft EHC een enorm gamma opsteek roetfilter maten. Maar mocht u een van de uitzonderingen zijn waarvoor een maatwerk opsteek roetfilter noodzakelijk is denken wij graag met u mee en plaatsen ook bij u een goedpassend filter.

Kunt u meer specifiekere informatie over een EHC opsteek roetfilter gebruiken

Vrijblijvend kunt u contact met ons opnemen, +32(0)3 3663936. Onze deskundige medewerkers zullen u alle informatie over een opsteek roetfilter kunnen geven. Tevens kunt u bij ons terecht voor een katalysator, een mobiel roetfilter, uitlaatgasfilters en vonkenvangers.

Ook kunt u voor meer informatie over een opsteek roetfilter onderstaand formulier invullen.

Contacteer ons