Opsteek Roetilters

Opsteek roetfilters de enige manier om de DME uitstoot fors omlaag te brengen

Opsteek roetfilters van EHC Teknik bieden u snel een zeer effici�nte oplossing om de DME uitstoot van uw vrachtwagen, heftruck of kraan direct omlaag te brengen. Deze filters kunnen snel en eenvoudig ter plekke geplaatst worden, u hoeft daarvoor uw wagenpark geen dag te missen. EHC Teknik is bekend geworden doordat het opsteek roetfilters in eerste instantie heeft ontwikkeld en geproduceerd voor een bekend vrachtwagen fabrikant. Met succes, want ook u kunt een EHC opsteek roetfilter snel bestellen en in gebruik nemen en zelf het verschil ervaren!

Hoe effici�nt werken de EHC opsteek roetfilters nu werkelijk?

Met het gebruik van opsteek roetfilters is het

  • HC gehalte ~ 35%
  • CO gehalte ~ 30%
  • Nox gehalte ~ 60%

Opzet roetfilters ook op maat gemaakt

Opsteek roetfilters geproduceerd door EHC Teknik passen bijna altijd en overal. Mocht u toch tot een van die uitzonderingen behoren waarbij de EHC opsteek roetfilters niet passen dan zullen wij ons uiterste best doen om ook u te kunnen laten profiteren van de prettige bijkomstigheden die deze filters met zich mee brengen. Wij verzorgen ook op maat gemaakte opsteek roetfilters.

Wilt u meer informatie over EHC opsteek roetfilters?

U kunt daarvoor altijd vrijblijvend contact opnemen met onze deskundige medewerkers, +32(0)3 3663936. Zij helpen u graag verder. Ook kunt u alle informatie ontvangen over een van onze overige producten, een katalysator, uitlaatgasfilters, een mobiel roetfilter en vonkenvangers.

Opsteek roetfilters contact formulier

Ook kunt u voor meer informatie over een onderstaand formulier invullen.

Contacteer ons