EHC Roet filter

EHC filtersystemen & Roet Filter

EHC Filtersystemen (roet filter) worden vervaardigd in standaardseries, maar we bieden ook oplossingen op maat. De uitlaatgassen kunnen zichtbaar (grijze of blauwe rook) of onzichtbaar zijn. Met het blote oog kunnen we stofdeeltjes zien tot 20 micron. 90% van de uitlaatgasstofdeeltjes zijn zelfs kleiner dan 1 micron.

Ter vergelijking: het menselijk haar is 70 micron dik. Dit zorgt regelmatig voor een vertekend beeld. Veel mensen denken dat wanneer men geen zwarte of grijze rook ziet, dat er weinig of zelfs geen gevaar is voor hun gezondheid. Vooral bij de nieuwe generatie dieselmotoren, waar de uitstoot meestal onzichtbaar is stelt het probleem zich het meest.

Roet filter - Tegen de schadelijke uitstoot

Om u te beschermen tegen de schadelijke uitstoot gebruik de EHC roet filter. Roet filter is een algemene benaming en omvat een divers aanbod van uitlaatgasfilters. Onze roetfilter bestaat voor alle mogelijke toepassing. Bij de bepaling van het type is zeer belangrijk vooraf goed te analyseren onder welke werkomstandigheden het filter dient te werken.

Gebruiksduur, motortype, motorbelasting, uitlaatgastemperatuur, om er maar enkele te noemen, zullen bepalen welk roet filter geschikt.  Lees verder ..


Meer informatie over roet filter? Vul het onderstaand formulier in:

Contacteer ons