Roetfilter

Roetfilter draagt bij aan een schonere lucht, zowel binnen als buiten

Roetfilter levert direct resultaat. Door het uitvoeren van de steeds strengere Europese eisen probeert men de luchtverontreiniging door het verkeer te laten afnemen. Het plaatsen van een roetfilter zorgt voor een grote afname van de schadelijke uitstoot en levert hiermee een bijdrage aan een gezonder milieu. Ook voor het indoor verplaatsen van vervoersmiddelen is een roet filter een aangename, direct merkbare oplossing

Roetfilter zorgt voor minder fijn stof

Roetfilter geproduceerd door EHC filtersystemen kan tot 95% het schadelijke roet afvangen. EHC Teknik heeft zich al 25 jaar geheel toegelegd op het ontwikkelen, produceren en distribueren van een optimaal functionerende roetfilter. Naast een roetfilter voor permanent gebruik (ingebouwd roetfilter) kunt u ook gebruik maken van een EHC opzet roetfilter voor kortstondig gebruik.

EHC Teknik voor een optimaal functionerende roetfilter. Neemt u een kijkje op onze website EHC Teknik

EHC biedt roetfilter in verschillende categorie´┐Żn

Roetfilter werkt mee aan een gezonder milieu

Wanneer u ook gebruik wilt gaan maken van een EHC roetfilter of graag meer informatie over deze speciale roetfilter (s) ontvangt, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen +32(0)3 3663936 of vult u onderstaand formulier in.

Contacteer ons