Uitlaatgasfilters

Uitlaatgasfilters voor gezond en veilig werkklimaat

Uitlaatgasfilters van EHC Teknik Benelux kunnen en mogen tegenwoordig niet langer ontbreken binnen bedrijven waar regelmatig voertuigen rondrijden. EHC heeft meer dan 25 jaar ervaring en mag oprecht de pionier op het gebied van deze zeer effici�nt werkende uitlaatgasfilters. EHC ontwikkelt, produceert en distribueert deze perfecte uitlaatgasfilters.

Uitlaatgasfilters worden geproduceerd in vaste series

Uitlaatgasfilters zijn meestal standaard en vallen binnen de vaste series uitlaatgasfilters die wij produceren. Wilt u een maximaal functionerende en passende uitlaatgasfilters hebben dan kunt u dat aan de hand van o.a. de motorspecificaties, gebruiksomstandig heden, arbeidsduur en uitlaatgastemperatuur bepalen. Wij leveren alle voorkomende maten uitlaatgasfilters.

Uitlaatgasfilters kunnen speciaal op maatgemaakt worden

Uitlaatgasfilters werken alleen wanneer ze perfect passen. Deze uitlaatgasfilters kunnen wij speciaal voor u op maat maken. EHC Teknik Benelux biedt u deze mogelijkheid. Wanneer u de moeite neemt om voor de aanschaf van uitlaatgasfilters contact met ons op te nemen zullen wij ons uiterste best doen om ook u te kunnen laten profiteren van de wereldbekende EHC uitlaatgasfilters

Uitlaatgasfilters voor verschillende doeleinden

Werk snel en eenvoudig aan een betere werkomgeving, gebruik EHC uitlaatgasfilters!

Voor meer specifieke informatie over het EHC uitlaatgasfilters of een van onze andere producten zoals katalysatoren, mobiel roetfilter, uitlaatgasfilter en vonkenvangers. staan wij altijd voor u klaar.

U kunt ons altijd bellen op +32(0)3 3663936, ook mag u het onderstaande contact formulier invullen.

Contacteer ons