Vonkenvanger

Vonkenvanger is een eenvoudige maar belangrijke veiligheidsvoorziening

Vonkenvanger heeft als doel een verdwaalde vonk tegen te houden. Welkom bij EHC Teknik Benelux, de specialist op het gebied van ontwikkelen en produceren van de alom bekende vonkenvanger.

Vonkenvanger ontworpen volgens centrifugaal principe

Vonkenvanger gebouwd volgens een centrifugaal principe werkt veruit optimaal. Deze centrifugerende vonkenvanger werkt vele malen beter dan een gewone vonkenvanger. In de EHC vonkenvanger worden de brandende deeltjes, vonken, tegen de wand geslingerd en gedoofd. U kunt zich voorstellen dat ieder risico hiermee is uitgesloten. Een vonkenvanger van EHC kunt u 100% vertrouwen.

Vonkenvanger als toevoeging op een bestaand systeem

EHC teknik Benelux heeft meer dan 25 jaar ervaring, wij mogen daarmee de pionier op het gebied van o.a de vonkenvanger genoemd worden. De vonkenvanger die wij ontwerpen is onderhoudsvrij en kan op ieder bestaand systeem toegevoegd worden. Het betreft een permanente vonkenvanger die in vele gevallen aangebracht wordt op dieselmotoren die gebruikt worden in een brandgevaarlijke omgeving.

Vonkenvanger kan ook op maat gemaakt worden

Wij kunnen voor u een vonkenvanger op maat maken volgens uw specifieke wensen. Is er sprake van ruimte gebrek dan kunnen wij een vonkenvanger ook in de originele uitlaat integreren.

De EHC vonkenvanger voldoet aan alle richtlijnen te weten OCMA-MECC! En de ATEX EN1834. Wij willen ervoor zorgen dat u het beste uit onze producten haalt en zullen u daarom op deskundige wijze van dienst zijn.

Informatie over EHC vonkenvanger

Aarzel vooral niet en vraag vrijblijvend naar alle informatie over onze optimaal werkende vonkenvanger, katalysatoren, mobiel roetfilter of uitlaatgasfilters. U kunt ons bellen op+32(0)3 3663936, ook mag u het onderstaande contact formulier invullen.

U kunt ons altijd bellen op +32(0)3 3663936, ook mag u het onderstaande contact formulier invullen.

Contacteer ons