Vonkenvangers

Vonkenvangers zijn een belangrijke veiligheidsvoorziening en eenvoudig toe te passen

Vonkenvangers hebben het belangrijke doel om een verdwaalde vonk tegen te houden om eventuele brand te voorkomen. Welkom bij EHC Teknik Benelux, al 25 jaar specialist op het gebied van ontwikkelen, produceren en distribueren van de in heel Europa bekende vonkenvangers.

Vonkenvangers exclusief ontwerp met centrifugaal principe

Vonkenvangers worden gebouwd volgens een centrifugaal principe. Deze centrifugerende vonkenvangers werken pas echt optimaal, veel beter dan een gewone vonkenvanger. De EHC vonkenvangers zorgen ervoor dat de brandende deeltjes, vonken, tegen de wand geslingerd en gedoofd worden. U kunt zich voorstellen dat wij hiermee in staat zijn vonkenvangers te produceren die ieder risico uitsluiten en 100% te vertrouwen zijn.

Vonkenvangers ook mogelijk als toevoeging op een al bestaand systeem

EHC Teknik Benelux heeft meer dan 25 jaar ervaring, de naam van pionier op het gebied van de vonkenvangers is daarom wel treffend. De vonkenvangers die wij ontwerpen zijn onderhoudsvrij en kunnen op ieder bestaand systeem gemonteerd worden. De EHC vonkenvangers zijn permanente vonkenvangers aangebracht op dieselmotoren die gebruikt worden in een brandgevaarlijke omgeving.

Vonkenvangers uit serie productie of op maat gemaakt

De meest gebruikte vonkenvangers zijn uit series leverbaar. Wij kunnen voor u ook een vonkenvanger op maat maken. Helemaal afgestemd op specifieke wensen. Bij ruimte gebrek dan kunnen wij de vonkenvangers ook in de originele uitlaat integreren.

Vonkenvangers aan alle kanten goedgekeurd!

De EHC vonkenvangers voldoen aan alle richtlijnen gesteld door OCMA-MECC! en de ATEX EN1834. Omdat wij ervoor willen zorgen dat u het beste uit onze vonkenvangers haalt en zullen u daarom op deskundige wijze van dienst zijn.

Aarzel vooral niet en vraag vrijblijvend naar alle informatie over onze optimaal werkende vonkenvangers, katalysator, mobiel roetfilter of opsteek roetfilter.

U kunt ons bellen op +32(0)3 3663936, ook mag u het onderstaande contact formulier invullen.

Contacteer ons